Резултати

еНаука >  Резултати >  Active Packaging Applications for Food
Назив: Active Packaging Applications for Food
Аутори: Yildirim, Selçuk; Röcker, Bettina; Pettersen, Marit Kvalvåg; Nilsen-Nygaard, Julie; Ayhan, Zehra; Rutkaite, Ramune; Radusin, Tanja ; Suminska, Patrycja; Marcos, Begonya; Coma, Véronique
Година: 2017
Публикација: Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety
ISSN: 1541-4337 Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 17 br. 1 str. 165-199
DOI: 10.1111/1541-4337.12322
WoS-ID: 000423630300007
Scopus-ID: 2-s2.0-85039896688
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/465982
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

606
SCOPUSTM
412
OpenCitations
326
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.