Резултати

еНаука >  Резултати >  Protein fractions as influenced by cultivars, stage of maturity and cutting dates in alfalfa (Medicago sativa L.)
Назив: Protein fractions as influenced by cultivars, stage of maturity and cutting dates in alfalfa (Medicago sativa L.)
Аутори: Marković, Jordan P.  ; Mirjana Petrović  ; Dragan Terzić  ; Tanja Vasić  ; Ivica Kostić; Ratibor Štrbanović  ; Goran Grubić
Година: 2022
Публикација: Legume Research
ISSN: 0250-5371 Legume Research Претражи идентификатор
Издавач: Agricultural Research Communication Centre
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 45 br. 1 str. 46-51
DOI: 10.18805/LR-479
WoS-ID: 000759334000007
Scopus-ID: 2-s2.0-85099170983
URI: https://plantarum.izbis.bg.ac.rs/handle/123456789/676
https://www.arccjournals.co
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/468272
URL: https://www.arccjournals.co
Пројекат: Побољшање генетичког потенцијала и технологија производње крмног биља у функцији одрживог развоја сточарства
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

3
SCOPUSTM
2
OpenCitations
3
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца