Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of Coconut and Palm Oil on Chocolate Produced in Ball Mill
Назив: Effect of Coconut and Palm Oil on Chocolate Produced in Ball Mill
Utjecaj kokosove i palmine masti na čokolade proizvedene u kugličnom mlinu
Аутори: Barišić, Veronika; Lončarević, Ivana  ; Petrović, Jovana  ; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Miličević, Borislav
Година: 2020
Публикација: Proceedings / 7th International Conference "Vallis Aurea" Focus on: Research & Innovation, Požega, 24th - 26th September 2020
Издавач: Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Tourism and Rural Development Požega
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-3-902734-26-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 33-41
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/469122
URL: https://hrcak.srce.hr/omp/index.php/ftrr/catalog/view/18/17/1126
https://hrcak.srce.hr/omp/index.php/ftrr/catalog/book/18
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.