Резултати

еНаука >  Резултати >  Proteini krompira kao alternativa proteinima soje i surutke u proizvodnji jestivih ambalažnih materijala
Назив: Proteini krompira kao alternativa proteinima soje i surutke u proizvodnji jestivih ambalažnih materijala
Аутори: Hadnađev, Miroslav  ; Dapčević Hadnađev, Tamara  ; Jovanović Lješković, Nataša  ; Krstonošić, Veljko  
Година: 2020
Публикација: Zbornik izvoda XXXII Konferencije sa međunarodnim učešćem Procesna tehnika i energetika u poljoprivredi - PTEP 2020
Издавач: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, Novi Sad, Trg Dositeja Obradovića 8, Krupanj
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-516-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 17-17
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/470638
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=131870&source=eNauka&language=en
URL: http://www.ptep.org.rs/skupovi.html
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.