Резултати
еНаука >
Резултати >
Proteini krompira kao alternativa proteinima soje i surutke u proizvodnji jestivih ambalažnih materijala
| Назив: | Proteini krompira kao alternativa proteinima soje i surutke u proizvodnji jestivih ambalažnih materijala | Аутори: | Hadnađev, Miroslav |
Година: | 2020 | Публикација: | Zbornik izvoda XXXII Konferencije sa međunarodnim učešćem Procesna tehnika i energetika u poljoprivredi - PTEP 2020 | Издавач: | Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, Novi Sad, Trg Dositeja Obradovića 8, Krupanj | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7520-516-6 Претражи идентификатор |
Колација: | str. 17-17 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/470638 https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=131870&source=eNauka&language=en |
URL: | http://www.ptep.org.rs/skupovi.html | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.