Резултати

еНаука >  Резултати >  Sensitizing potential of enzymatically cross-linked peanut proteins in a mouse model of peanut allergy
Назив: Sensitizing potential of enzymatically cross-linked peanut proteins in a mouse model of peanut allergy
Аутори: Radosavljević, Jelena  ; Nordlund, Emilia; Mihajlovic, Luka; Krstić-Ristivojević, Maja  ; Bohn, Torsten; Buchert, Johanna; Ćirković-Veličković, Tanja  ; Smit, Joost
Година: 2014
Публикација: Molecular Nutrition and Food Research
ISSN: 1613-4125 Molecular Nutrition and Food Research Претражи идентификатор
Издавач: Wiley-Blackwell, Hoboken
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 58 br. 3 str. 635-646
DOI: 10.1002/mnfr.201300403
WoS-ID: 000332339600020
Scopus-ID: 2-s2.0-84897668389
PMID: 24115517
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1510
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/474080
Пројекат: Molekularne osobine i modifikacije nekih respiratornih i nutritivnih alergena (RS-172024)
Reinforcement of the Faculty of Chemistry, University of Belgrade, towards becoming a Center of Excellence in the region of WB for Molecular Biotechnology and Food research (EU-256716)
EAACI
COST Action [928, FA1005]
М-категорија: 
21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+

30
SCOPUSTM
4
PubMed CentralTM
29
OpenCitations
30
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.