Резултати
еНаука >
Резултати >
Biochemical profile of tomato fruits influenced by grafting and shading under salt stress
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Biochemical profile of tomato fruits influenced by grafting and shading under salt stress | Аутори: | Šunić, Ljubomir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | 6th South East Europe Postharvest Conference „Quality Management in Postharvest Systems“, Novi Sad/Sombor, Serbia | Издавач: | Novi Sad/Sombor : University of Novi Sad, Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-059-9![]() ![]() |
Колација: | str. 46-46 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/474893 | URL: | http://fins.uns.ac.rs/postharvest/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.