Резултати
еНаука >
Резултати >
Microfiltration of Bacillus sp. cultivation broths based on commercial and raw glycerol

Назив: | Microfiltration of Bacillus sp. cultivation broths based on commercial and raw glycerol | Аутори: | Pajčin, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Foodtech congress Abstract book IV International Congress "Food Technology, Quality and Safety", 23-25.10.2018, Novi Sad | Издавач: | Novi Sad: Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-054-4![]() ![]() |
Колација: | str. 28-28 | VBS COBISS: | 325701127 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/476160 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.