Резултати

еНаука >  Резултати >  Cocoa powder has more antioxidant poential than red wine
Назив: Cocoa powder has more antioxidant poential than red wine
Аутори: Todorović, Vanja  ; Vidović, Bojana  ; Šobajić, Slađana  
Година: 2016
Публикација: Book of abstracts 13th CONGRESS of Nutrition "Food and Nutrition - A Roadmap to Better Health"
Издавач: Serbian Nutrition Society, Belgrade, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-909633-3-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 225-225
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/477880
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.