Резултати
еНаука >
Резултати >
The impact of biotechnology knowledge on the acceptance of genetically modified food in Serbia
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | The impact of biotechnology knowledge on the acceptance of genetically modified food in Serbia | Аутори: | Brankov, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | Romanian Biotechnological Letters | ISSN: | 1224-5984![]() ![]() |
Издавач: | University of Bucharest | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 18 br. 3 str. 8295-8306 | WoS-ID: | 000321188400009 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84881593331 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/477953 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.