Резултати

еНаука >  Резултати >  EUROFOODCHEM XIX, 4-6 Octobar, 2017. Budapest, Hungary, poster Sesion I
Назив: EUROFOODCHEM XIX, 4-6 Octobar, 2017. Budapest, Hungary, poster Sesion I
Аутори: Basić, Zorica N.  ; M. Basić
Година: 2017
Публикација: Determination of tocopherols content in almonds from Serbia
Издавач: Hungarian Chemical Society, Budimpešta
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-963-9970-79-3 Претражи идентификатор
Колација: str. 117-117
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/478038
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.