Назив: | Evaluation of Antioxidant, Antimicrobial and Potential Food Preserving Properties of Rubus Discolor (Rosaceae) Fruit Extracts |
Аутори: | Veličković, Ivona ; Živković, Jelena ; Stojković, Dejan ; Soković, Marina ; Marin, Petar D. ; Grujić, Slavica |
Година: | 2021 |
Публикација: | Natural Product Communications |
ISSN: | 1934-578X Natural Product Communications Претражи идентификатор |
Издавач: | SAGE Publications Inc. |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 16 br. 4 str. 1-9 |
DOI: | 10.1177/1934578X211009692 |
WoS-ID: | 000644556700001 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85105035958 |
URI: | https://journals.sagepub.com/doi/10.1177/1934578X211009692 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/479615 https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/4123 https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/4226 |
URL: | https://journals.sagepub.com/doi/10.1177/1934578X211009692 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200003 (Institut za proučavanje lekovitog bilja 'Dr Josif Pančić', Beograd) (RS-200003) Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200178 (Univerzitet u Beogradu, Biološki fakultet) (RS-200178) Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200007 (Univerzitet u Beogradu, Institut za biološka istraživanja 'Siniša Stanković') (RS-200007) |
М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |