Резултати

еНаука >  Резултати >  Evaluation of Antioxidant, Antimicrobial and Potential Food Preserving Properties of Rubus Discolor (Rosaceae) Fruit Extracts
Назив: Evaluation of Antioxidant, Antimicrobial and Potential Food Preserving Properties of Rubus Discolor (Rosaceae) Fruit Extracts
Аутори: Veličković, Ivona  ; Živković, Jelena  ; Stojković, Dejan  ; Soković, Marina  ; Marin, Petar D.  ; Grujić, Slavica  
Година: 2021
Публикација: Natural Product Communications
ISSN: 1934-578X Natural Product Communications Претражи идентификатор
Издавач: SAGE Publications Inc.
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 16 br. 4 str. 1-9
DOI: 10.1177/1934578X211009692
WoS-ID: 000644556700001
Scopus-ID: 2-s2.0-85105035958
URI: https://journals.sagepub.com/doi/10.1177/1934578X211009692
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/479615
https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/4123
https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/4226
URL: https://journals.sagepub.com/doi/10.1177/1934578X211009692
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200003 (Institut za proučavanje lekovitog bilja 'Dr Josif Pančić', Beograd) (RS-200003)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200178 (Univerzitet u Beogradu, Biološki fakultet) (RS-200178)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200007 (Univerzitet u Beogradu, Institut za biološka istraživanja 'Siniša Stanković') (RS-200007)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

5
SCOPUSTM
1
OpenCitations
6
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца