Резултати

еНаука >  Резултати >  Enzymatic lipophilization of vitamin C with linoleic acid: Determination of antioxidant and diffusion properties of L-ascorbyl linoleate
Назив: Enzymatic lipophilization of vitamin C with linoleic acid: Determination of antioxidant and diffusion properties of L-ascorbyl linoleate
enzimska lipofilizacija vitamina C linolnom kiselinom - određivanje antioksidativnih i difuzionih svojstava L-askorbil-linolata
Аутори: Ćorović, Marija M.  ; Milivojević, Ana D.  ; Carević, Milica B.  ; Banjanac, Katarina M.  ; Vujisić, Ljubodrag V.  ; Pjanović, Rada V.  ; Bezbradica, Dejan I.  
Година: 2018
Публикација: Food and Feed Research
ISSN: 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор
Издавач: Institute for Food Technology, Novi Sad
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 45 br. 1 str. 1-10
DOI: 10.5937/FFR1801001C
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/217
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/486197
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3807
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/332528391#izum.si
Пројекат: Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

1
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца