Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of mushroom Coriolus versicolor and hazelnuts enrichment on antioxidant activities and bioactive content of dark chocolate
Назив: The influence of mushroom Coriolus versicolor and hazelnuts enrichment on antioxidant activities and bioactive content of dark chocolate
Uticaj dodatka lekovite gljive Coriolus versicolor i lešnika na antioksidativni potencijal i bioaktivni sadržaj crne čokolade
Аутори: Kozarski, Maja  ; Klaus, Anita  ; Vunduk, Jovana  ; Nikšić, Miomir 
Година: 2020
Публикација: Food and Feed Research
ISSN: 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор
Издавач: Univerzitet u Novom Sadu - Naučni institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 47 br. 1 str. 23-32
DOI: 10.5937/FFR2001023K
Scopus-ID: 2-s2.0-85114811221
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/486206
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5489
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/79125769#izum.si
Пројекат: Razvoj i primena novih i tradicionalnih tehnologija u proizvodnji konkurentnih prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću za evropsko i svetsko tržište - Stvorimo bogatstvo iz bogatstva Srbije (RS-46001)
Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

3
SCOPUSTM
1
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца