Резултати

еНаука >  Резултати >  Hemijska karakterizacija, antioksidativna i antimikrobna svojstva polisaharidnih ekstrakata odabranih vrsta gljiva
Назив: Hemijska karakterizacija, antioksidativna i antimikrobna svojstva polisaharidnih ekstrakata odabranih vrsta gljiva
Chemical characterization, antioxidative and antimicrobial properties of polysaccharide extracts from the selected mushroom species
Аутори: Kozarski, Maja S.  
Ментор: Vrvić, Miroslav M. 
Остала ауторства: Jakovljević, Dragica ; Tešević, Vele  ; Nikšić, Miomir ; Todorović, Nina
Година: 2012
Публикација: Универзитет у Београду
Издавач: Универзитет у Београду, Хемијски факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
DOI: 10.2298/bg20120710kozarski
VBS COBISS: 43576591
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/8
http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=43576591
http://nardus.mpn.gov.rs/123456789/3465
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2609
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/3465
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/487024
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:5515/bdef:Content/download
http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=243
Пројекат: Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Creative Commons лиценца