Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of low temperature on rooting rate and carbohydrate content of Fritillaria meleagris bulbs formed in culture in vitro
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Effect of low temperature on rooting rate and carbohydrate content of Fritillaria meleagris bulbs formed in culture in vitro | Аутори: | Nikolić, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2008 | Публикација: | Archives of Biological Sciences | ISSN: | 0354-4664![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 60 br. 1 str. 5-6 | DOI: | 10.2298/ABS0801167N | WoS-ID: | 000254813700024 | Scopus-ID: | 2-s2.0-53549117120 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/487219 https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/188 http://rimsi.imsi.bg.ac.rs/handle/123456789/271 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.