Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of maturity groups on protein content in organic and conventional production
Назив: | Effect of maturity groups on protein content in organic and conventional production | Аутори: | Dozet, Gordana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | 9th International Scientific Conference, SERBIA THE CHALLENGES OF GLOBALIZATION AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT | Издавач: | Megatrend univerzitet, Beograd, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7747-445-4![]() ![]() |
Колација: | str. 363-367 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/487222 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.