Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of different dietary oils on some blood parameters in common carp fingerlings
Назив: Effects of different dietary oils on some blood parameters in common carp fingerlings
Аутори: Relić, R.  ; Stanković, B.; Dejanović B.; Marković, Zoran Z.  ; Poleksić, Vesna D. 
Година: 2018
Публикација: International Conference “Water & Fish”
Издавач: Beograd
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7834-308-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 459-465
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/487364
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.