Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of various pre-slaughter conditions on pig carcasses and meat quality in a low-input slaughter facility
Назив: Effects of various pre-slaughter conditions on pig carcasses and meat quality in a low-input slaughter facility
Аутори: Čobanović, Nikola  ; Bošković, Marija  ; Vasilev, Dragan  ; Dimitrijević, Mirjana  ; Parunović, N.; Đorđević, Jasna  ; Karabasil, Nedjeljko  
Година: 2016
Публикација: South African Journal of Animal Science
ISSN: 0375-1589 South African Journal of Animal Science Претражи идентификатор
Издавач: South African Journal Of Animal Sciences, Hatfield
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 46 br. 4 str. 380-380
DOI: 10.4314/sajas.v46i4.6
WoS-ID: 000390339200006
Scopus-ID: 2-s2.0-85007361185
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1419
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/487482
Пројекат: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

27
SCOPUSTM
12
OpenCitations
26
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.