Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of microwave heating on content of cyanogenic glycosides in linseed
Назив: Effect of microwave heating on content of cyanogenic glycosides in linseed
Аутори: Dusica, Ivanov  ; Kokić, Bojana  ; Brlek, Tea ; Čolović, Radmilo ; Vukmirović, Đuro ; Lević, Jovanka  ; Sredanović, Slavica 
Година: 2012
Публикација: Ratarstvo i povrtarstvo
ISSN: 1821-3944 Ratarstvo i povrtarstvo Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 49 br. 1 str. 63-68
DOI: 10.5937/ratpov49-1173
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/488257
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

10
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.