Резултати

Назив: | Vegetable By-Products as New Sources of Functional Proteins | Аутори: | Sedlar, Tea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2020 | Публикација: | Plant Foods for Human Nutrition | ISSN: | 0921-9668![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 76 br. 1 str. 31-36 | DOI: | 10.1007/s11130-020-00870-8 | WoS-ID: | 000594657100002 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85096740207 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/491857 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.