Резултати

еНаука >  Резултати >  Vegetable By-Products as New Sources of Functional Proteins
Назив: Vegetable By-Products as New Sources of Functional Proteins
Аутори: Sedlar, Tea  ; Čakarević, Jelena  ; Tomić, Jelena  ; Popović, Ljiljana  
Година: 2020
Публикација: Plant Foods for Human Nutrition
ISSN: 0921-9668 Plant Foods for Human Nutrition Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 76 br. 1 str. 31-36
DOI: 10.1007/s11130-020-00870-8
WoS-ID: 000594657100002
Scopus-ID: 2-s2.0-85096740207
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/491857
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21

44
SCOPUSTM
9
OpenCitations
39
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.