Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant properties of fresh sour cherry (Prunus cerasus L.) fruits from Serbia
Назив: Antioxidant properties of fresh sour cherry (Prunus cerasus L.) fruits from Serbia
Аутори: Dejan Prvulović  ; PeićTukuljac, Marijana  ; Barać, Goran Ž.  ; Miodragović, Maja Đ.  ; Mirjana Ljubojević  ; Vladislav Ognjanov  
Година: 2019
Публикација: 13. Simpozijum o flori Jugositočne Srbije i susednih regiona
Издавач: Prirodno-matematički fakultet, Univerzitet u Nišu, Stara planina
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 133-133
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/495044
URL: http://www.sfses.com/docs/Book-of-Apstracts.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.