Резултати

еНаука >  Резултати >  In vitro control of multiplication of some food-associated bacteria by thyme, rosemary and sage isolates
Назив: In vitro control of multiplication of some food-associated bacteria by thyme, rosemary and sage isolates
Аутори: Ivanović, Jasna  ; Mišić, Dušan  ; Žižović, Irena ; Ristić, Mihailo
Година: 2012
Публикација: Food Control
ISSN: 0956-7135 Food Control Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Sci Ltd, Oxford
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 25 br. 1 str. 110-116
DOI: 10.1016/j.foodcont.2011.10.019
WoS-ID: 000300917500020
Scopus-ID: 2-s2.0-80355131677
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/497800
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/873
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/5691
Пројекат: Funkcionalni fiziološki aktivni biljni materijali sa dodatom vrednošću za primenu u farmaceutskoj i prehrambenoj industriji (RS-45017)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

71
SCOPUSTM
53
OpenCitations
57
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.