Резултати
еНаука >
Резултати >
Application of lyophilized plum pomace as a functional ingredient in a plum spread: Optimizing texture, colour and phenol antioxidants by ANN modelling
Назив: | Application of lyophilized plum pomace as a functional ingredient in a plum spread: Optimizing texture, colour and phenol antioxidants by ANN modelling | Аутори: | Bajić, Aleksandra ; Pezo, Lato ; Stupar, Alena ; Filipčev, Bojana ; Cvetković, Biljana ; Tepić Horecki, Aleksandra ; Mastilović, Jasna | Година: | 2020 | Публикација: | LWT-Food Science and Technology | ISSN: | 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор | Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 130 | DOI: | 10.1016/j.lwt.2020.109588 | WoS-ID: | 000552064900023 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85085692224 | URI: | https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/728 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/498661 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200222 (Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad) | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
16
SCOPUSTM
SCOPUSTM
8
OpenCitations
OpenCitations
7
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall