Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of lyophilized plum pomace as a functional ingredient in a plum spread: Optimizing texture, colour and phenol antioxidants by ANN modelling
Назив: Application of lyophilized plum pomace as a functional ingredient in a plum spread: Optimizing texture, colour and phenol antioxidants by ANN modelling
Аутори: Bajić, Aleksandra  ; Pezo, Lato  ; Stupar, Alena  ; Filipčev, Bojana  ; Cvetković, Biljana  ; Tepić Horecki, Aleksandra  ; Mastilović, Jasna  
Година: 2020
Публикација: LWT-Food Science and Technology
ISSN: 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 130
DOI: 10.1016/j.lwt.2020.109588
WoS-ID: 000552064900023
Scopus-ID: 2-s2.0-85085692224
URI: https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/728
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/498661
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200222 (Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad)
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

16
SCOPUSTM
8
OpenCitations
7
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца