Резултати

еНаука >  Резултати >  Isoflavone content and antioxidant properties of soybean seeds
Назив Isoflavone content and antioxidant properties of soybean seeds
Аутори: Vidović, Senka  ; Mujić Ibrahim; Šertović Edina; Jokić Stela; Šarić Zlatan; Albabić Vildana; Živković jelena  
Година: 2011
Публикација: Croatian Journal of Food Science and Technology
ISSN: 1847-3466 Претражи идентификатор
Издавач: The Faculty of Food Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 3 br. 1 str. 9-13
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/500484
URL: http://www.ptfos.unios.hr/cjfst
https://hrcak.srce.hr/file/105559
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.