Резултати
еНаука >
Резултати >
Primena difuznog i nekih empirijskih modela za predviđanje gubitka vode i priraštaja suve materije tokom osmotskog tretmana svinjskog mesa
Назив: | Primena difuznog i nekih empirijskih modela za predviđanje gubitka vode i priraštaja suve materije tokom osmotskog tretmana svinjskog mesa Application of diffusive and empirical models to dehydration and solid gain during osmotic treatment of pork meat cubes |
Аутори: | Pezo, Lato ; Nićetin, Milica ; Filipović, Vladimir ; Pejić, Danijela ; Ćurčić, Biljana ; Knežević, Violeta | Година: | 2013 | Публикација: | Journal on Processing and Energy in Agriculture | ISSN: | 1821-4487 Journal on Processing and Energy in Agriculture Претражи идентификатор | Издавач: | Novi Sad: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 17 br. 2 str. 68-72 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/503718 https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/300 |
URL: | https://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1821-4487/2013/1821-44871302068P.pdf | Пројекат: | Осмотска дехидратација хране - енергетски и еколошки аспекти одрживе производње | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |