Резултати

еНаука >  Резултати >  Primena difuznog i nekih empirijskih modela za predviđanje gubitka vode i priraštaja suve materije tokom osmotskog tretmana svinjskog mesa
Назив: Primena difuznog i nekih empirijskih modela za predviđanje gubitka vode i priraštaja suve materije tokom osmotskog tretmana svinjskog mesa
Application of diffusive and empirical models to dehydration and solid gain during osmotic treatment of pork meat cubes
Аутори: Pezo, Lato  ; Nićetin, Milica  ; Filipović, Vladimir  ; Pejić, Danijela  ; Ćurčić, Biljana  ; Knežević, Violeta  
Година: 2013
Публикација: Journal on Processing and Energy in Agriculture
ISSN: 1821-4487 Journal on Processing and Energy in Agriculture Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 17 br. 2 str. 68-72
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/503718
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/300
URL: https://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1821-4487/2013/1821-44871302068P.pdf
Пројекат: Осмотска дехидратација хране - енергетски и еколошки аспекти одрживе производње
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Пронађи DOI


Creative Commons лиценца