Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of response surface method on pork meat osmotic dehydratation
Назив: Application of response surface method on pork meat osmotic dehydratation
Аутори: Koprivica, Gordana ; Lević, Ljubinko ; Mišljenović, Nevena ; Nićetin, Milica  ; Pezo, Lato  ; Ćurčić, Biljana  ; Filipović, Vladimir  
Година: 2012
Публикација: 11th International conference on fundamental and applied aspects of physical chemistry, Beograd
Издавач: Belgrade: University of Belgrade, Faculty of phisical chemistry, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82475-27-9 Претражи идентификатор
Колација: br. 11 str. 763-765
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/503796
URL: http://www.socphyschemserb.org/PC2012_First%20Announcement.pdf
http://www.ffh.bg.ac.rs/Dokumenti/Nauka/Final%20Program%20PC2012.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.