Резултати

Назив: | Application of response surface method on pork meat osmotic dehydratation | Аутори: | Koprivica, Gordana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | 11th International conference on fundamental and applied aspects of physical chemistry, Beograd | Издавач: | Belgrade: University of Belgrade, Faculty of phisical chemistry, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-82475-27-9![]() ![]() |
Колација: | br. 11 str. 763-765 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/503796 | URL: | http://www.socphyschemserb.org/PC2012_First%20Announcement.pdf http://www.ffh.bg.ac.rs/Dokumenti/Nauka/Final%20Program%20PC2012.pdf |
Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.