Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparison of microbiological safety of pasta and pasta related products depending on the conditions of production
Назив: Comparison of microbiological safety of pasta and pasta related products depending on the conditions of production
Аутори: Plavšić, Dragana  ; Psodorov, Đorđe ; Kalenjuk, Bojana  ; Tešanović, Dragan  ; Šarić, Ljubiša  ; Čabarkapa, Ivana  ; Filipović, Jelena  
Година: 2010
Публикација: Food and Feed Research
ISSN: 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор
Издавач: Naučni Institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Novi Sad, Srbija Naučni Institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Novi Sad, Srbija
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 37 br. 2 str. 51-58
URI: http://fins.uns.ac.rs/index.php?mact=Magazines,cntnt01,details,0&cntnt01hierarchyid=15&cntnt01sortby=magazine_id&cntnt01sortorder=asc&cntnt01summarytemplate=current&cntnt01detailtemplate=detaljno&cntnt01cd_origpage=180&cntnt01magazineid=88&cntnt01returnid=188#abstract
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=67015&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/504524
URL: http://fins.uns.ac.rs/index.php?mact=Magazines,cntnt01,details,0&cntnt01hierarchyid=15&cntnt01sortby=magazine_id&cntnt01sortorder=asc&cntnt01summarytemplate=current&cntnt01detailtemplate=detaljno&cntnt01cd_origpage=180&cntnt01magazineid=88&cntnt01returnid=188#abstract
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.