Резултати

еНаука >  Резултати >  Four steps to risk assessment of Campylobacter contamination in broiler production in Serbia
Назив: Four steps to risk assessment of Campylobacter contamination in broiler production in Serbia
Аутори: Petrović, Jelena  ; Stojanov, Igor  ; Milanov, Dubravka  ; Velhner, Maja  ; Stojanović, Dragica  
Година: 2012
Публикација: 6th Central European Congress on Food, Novi Sad
Издавач: Institute of Food Technology, Novi Sad, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-028-8 ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: str. 602-606
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/506676
URL: http://niv.ns.ac.rs/cgi-bin/wwwisis/%5Bin=vtrazi.in%5D
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.