Резултати
еНаука >
Резултати >
Four steps to risk assessment of Campylobacter contamination in broiler production in Serbia

Назив: | Four steps to risk assessment of Campylobacter contamination in broiler production in Serbia | Аутори: | Petrović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | 6th Central European Congress on Food, Novi Sad | Издавач: | Institute of Food Technology, Novi Sad, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-028-8![]() ![]() |
Колација: | str. 602-606 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/506676 | URL: | http://niv.ns.ac.rs/cgi-bin/wwwisis/%5Bin=vtrazi.in%5D | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.