Резултати

еНаука >  Резултати >  Cytotoxic and antioxidative effects of Oligo-Grapes product and ethanolic extracts of pomace and red wine on HCT-116 and SW-480 cell lines
Назив: Cytotoxic and antioxidative effects of Oligo-Grapes product and ethanolic extracts of pomace and red wine on HCT-116 and SW-480 cell lines
Аутори: Obradović, Ana  ; A. Zuher; M. Jovanović; Ćurčić, Milena  ; Vasić, Sava ; Marković, Snežana 
Година: 2016
Публикација: Sixth Conference of the Serbian Biochemical Society “Biochemistry and Interdisciplinarity: Transcending the Limits of Field”
Издавач: Faculty of Chemistry, Serbian Biochemical Society, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7220-081-2
Колација: str. 143-145
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/506814
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.