Резултати
еНаука >
Резултати >
Factors affecting adhesion of yeast Candida spp. and Pichia spp. to stainless steel surfaces
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Factors affecting adhesion of yeast Candida spp. and Pichia spp. to stainless steel surfaces | Аутори: | Tomičić, Ružica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | Book of Abstractcs / 3rd Edition of Euro-Global Conference on Food Science and Technology, FAT 2021, Online Event, September 30 - October 02, 2021 | Издавач: | Magnus Group (MG) | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 22-23 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/506966 | URL: | https://food-chemistry-technology-conferences.magnusgroup.org/uploads/past-events/3-sup-rd-sup-edition-of-euro-global-conference-on-food-science-and-technology-2021-book.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.