Резултати

еНаука >  Резултати >  Factors affecting adhesion of yeast Candida spp. and Pichia spp. to stainless steel surfaces
Назив: Factors affecting adhesion of yeast Candida spp. and Pichia spp. to stainless steel surfaces
Аутори: Tomičić, Ružica  ; Tomičić, Zorica  ; Čabarkapa, Ivana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Raspor, Peter
Година: 2021
Публикација: Book of Abstractcs / 3rd Edition of Euro-Global Conference on Food Science and Technology, FAT 2021, Online Event, September 30 - October 02, 2021
Издавач: Magnus Group (MG)
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 22-23
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/506966
URL: https://food-chemistry-technology-conferences.magnusgroup.org/uploads/past-events/3-sup-rd-sup-edition-of-euro-global-conference-on-food-science-and-technology-2021-book.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.