Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimisation, validation and comparison of methods for aflatoxin M1 determination in cheese
Назив: Optimisation, validation and comparison of methods for aflatoxin M1 determination in cheese
Аутори: Jakšić, Sandra  ; Živkov Baloš, Milica  ; Popov, Nenad  ; Torović, Ljilja  ; Krstović, Saša  
Година: 2021
Публикација: International Journal of Dairy Technology
ISSN: 1364-727X International Journal of Dairy Technology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 74 br. 4 str. 681-688
DOI: 10.1111/1471-0307.12784
WoS-ID: 000648234900001
Scopus-ID: 2-s2.0-85105347114
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/509437
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

8
SCOPUSTM
3
OpenCitations
8
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.