Резултати
еНаука >
Резултати >
Optimisation, validation and comparison of methods for aflatoxin M1 determination in cheese
Назив: | Optimisation, validation and comparison of methods for aflatoxin M1 determination in cheese | Аутори: | Jakšić, Sandra ; Živkov Baloš, Milica ; Popov, Nenad ; Torović, Ljilja ; Krstović, Saša | Година: | 2021 | Публикација: | International Journal of Dairy Technology | ISSN: | 1364-727X International Journal of Dairy Technology Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 74 br. 4 str. 681-688 | DOI: | 10.1111/1471-0307.12784 | WoS-ID: | 000648234900001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85105347114 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/509437 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
8
SCOPUSTM
SCOPUSTM
3
OpenCitations
OpenCitations
8
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.