Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparation of extraction methods for HPLC determination of L-ascorbic acid in vegetables
| Назив: | Comparation of extraction methods for HPLC determination of L-ascorbic acid in vegetables | Аутори: | Cvetković, Biljana |
Година: | 2012 | Публикација: | 6. International quality Conference, Kragujevac | Издавач: | Faculty of Engineering, Kragujevac, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-86663-82-5 Претражи идентификатор |
Колација: | br. 6 str. 773-778 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/510315 | URL: | https://www.cqm.rs | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.