Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparation of extraction methods for HPLC determination of L-ascorbic acid in vegetables
Назив: Comparation of extraction methods for HPLC determination of L-ascorbic acid in vegetables
Аутори: Cvetković, Biljana  ; Lević, Ljubinko ; Nićetin, Milica  ; Ćurčić, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Gubić, Jasmina  ; Nježić, Zvonko  
Година: 2012
Публикација: 6. International quality Conference, Kragujevac
Издавач: Faculty of Engineering, Kragujevac, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-86663-82-5 Претражи идентификатор
Колација: br. 6 str. 773-778
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/510315
URL: https://www.cqm.rs
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.