Резултати

еНаука >  Резултати >  Factors affecting the shelf life of fresh fish
Назив: Factors affecting the shelf life of fresh fish
Аутори: Ljubojević, Dragana B.  ; Babić, Jelena M.  ; Vidaković, Suzana L.  ; Pelić, Miloš M.  ; Živkov Baloš, Milica M.  ; Milanov, Dubravka S.  ; Novakov, Nikolina J.  ; Radosavljević, Vladimir I.  ; Ćirković, Miroslav A. 
Година: 2018
Публикација: Abstracts book, XVIII International congress Feed technology [and] IV International congress 'Food technology, quality and safety', Novi Sad
Издавач: Institute of Food Technology, Novi Sad (Serbia)
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-056-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 486-490
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/512094
https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/165
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.