Резултати
еНаука >
Резултати >
Variations in level of oil, protein, and some antioxidants in chickpea and peanut seeds
Назив: | Variations in level of oil, protein, and some antioxidants in chickpea and peanut seeds | Аутори: | Dragičević, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Chemical and Biological Technologies in Agriculture | ISSN: | 2196-5641![]() ![]() |
Издавач: | Springeropen, London | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 2 br. 1 | DOI: | 10.1186/s40538-015-0031-7 | WoS-ID: | 000449143000002 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84971473880 | URI: | http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/609 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/518138 |
Пројекат: | Poboljšanje svojstava kukuruza i soje molekularnim i konvencionalnim oplemenjivanjem (RS-31068) COST Action 'Mineral Improved Crop Production for Healthy Food and Feed' - FA 0905 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |