Резултати

еНаука >  Резултати >  Variations in level of oil, protein, and some antioxidants in chickpea and peanut seeds
Назив: Variations in level of oil, protein, and some antioxidants in chickpea and peanut seeds
Аутори: Dragičević, Vesna  ; Dumanović, Zoran  ; Kravić, Natalija  ; Kratovalieva, Suzana; Dimov, Zoran  
Година: 2015
Публикација: Chemical and Biological Technologies in Agriculture
ISSN: 2196-5641 Chemical and Biological Technologies in Agriculture Претражи идентификатор
Издавач: Springeropen, London
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 2 br. 1
DOI: 10.1186/s40538-015-0031-7
WoS-ID: 000449143000002
Scopus-ID: 2-s2.0-84971473880
URI: http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/609
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/518138
Пројекат: Poboljšanje svojstava kukuruza i soje molekularnim i konvencionalnim oplemenjivanjem (RS-31068)
COST Action 'Mineral Improved Crop Production for Healthy Food and Feed' - FA 0905
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

8
SCOPUSTM
2
OpenCitations
6
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца