Резултати

еНаука >  Резултати >  Nutritional properties of Macedonian landraces of small grain cereals as a source of new genetic variability
Назив: Nutritional properties of Macedonian landraces of small grain cereals as a source of new genetic variability
Аутори: Jordanovska, Suzana; Jovović, Zoran; Dolijanović, Željko  ; Dragičević, Vesna  ; Branković, Gordana  ; Đekić, Vera  
Година: 2018
Публикација: Genetika
ISSN: 0534-0012 Genetika (Beograd) Претражи идентификатор
Издавач: Društvo genetičara Srbije, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 50 br. 3 str. 863-883
DOI: 10.2298/GENSR1803863J
WoS-ID: 000457340900010
Scopus-ID: 2-s2.0-85059577504
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/522548
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/84687369#izum.si
http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/705
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4680
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

9
SCOPUSTM
2
OpenCitations
4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца