Резултати
еНаука >
Резултати >
Nutritional properties of Macedonian landraces of small grain cereals as a source of new genetic variability

Назив: | Nutritional properties of Macedonian landraces of small grain cereals as a source of new genetic variability | Аутори: | Jordanovska, Suzana; Jovović, Zoran; Dolijanović, Željko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Genetika | ISSN: | 0534-0012![]() ![]() |
Издавач: | Društvo genetičara Srbije, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 50 br. 3 str. 863-883 | DOI: | 10.2298/GENSR1803863J | WoS-ID: | 000457340900010 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85059577504 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/522548 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/84687369#izum.si http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/705 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4680 |
М-категорија: | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |