Резултати

еНаука >  Резултати >  Impact of carrier material on fermentative activity of encapsulated yoghurt culture in whey based substrate
Назив: Impact of carrier material on fermentative activity of encapsulated yoghurt culture in whey based substrate
Uticaj nosača na sposobnost fermentacije imobilisane jogurtne kulture u supstratu na bazi surutke
Аутори: Krunić, Tanja Ž.  ; Obradović, Nataša S.  ; Bulatović, Maja Lj.  ; Vukašinović-Sekulić, Maja S.  ; Trifković, Kata T. ; Rakin, Marica B.  
Година: 2017
Публикација: Hemijska industrija
ISSN: 0367-598X Hemijska industrija Претражи идентификатор
Издавач: Savez hemijskih inženjera
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 71 br. 1 str. 41-48
DOI: 10.2298/HEMIND150717016K
WoS-ID: 000397234900006
Scopus-ID: 2-s2.0-85016207244
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/62946825#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/522744
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3745
Пројекат: Proizvodnja mlečne kiseline i probiotika na otpadnim proizvodima prehrambene i agro-industrije (RS-31017)
Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

7
SCOPUSTM
3
OpenCitations
3
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца