Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparative analysis of functionality of spray dried whey protein hydrolysates obtained by enzymatic and microbial hydrolysis
Назив: Comparative analysis of functionality of spray dried whey protein hydrolysates obtained by enzymatic and microbial hydrolysis
Uporedna analiza funkcionalnosti sprej sušenih hidrolizata proteina surutke proizvedenih enzimskom i mikro-biološkom hidrolizom
Аутори: Embiriekah, Salem M.; Bulatović, Maja Lj.  ; Gnjatović, Marija Lj.  ; Vukašinović-Sekulić, Maja S.  ; Krunić, Tanja Ž.  ; Zarić, Danica B.  ; Rakin, Marica B.  
Година: 2018
Публикација: Hemijska industrija
ISSN: 0367-598X Hemijska industrija Претражи идентификатор
Издавач: Savez hemijskih inženjera Srbije
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 72 br. 5 str. 265-274
DOI: 10.2298/HEMIND171121019E
WoS-ID: 000447296500002
Scopus-ID: 2-s2.0-85062963951
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3926
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/522761
Пројекат: Proizvodnja mlečne kiseline i probiotika na otpadnim proizvodima prehrambene i agro-industrije (RS-31017)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

1
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца