Резултати

еНаука >  Резултати >  Protein sources and their significance in carp (Cyprinus carpio L.) nutrition
Назив: Protein sources and their significance in carp (Cyprinus carpio L.) nutrition
Izvori proteina i njihov značaj u ishrani šarana (Cyprinus carpio L.)
Аутори: Stanković, Marko  ; Dulić, Zorka  ; Marković, Zoran  
Година: 2011
Публикација: Journal of Agricultural Sciences (Belgrade)
ISSN: 1450-8109 Journal of Agricultural Sciences Претражи идентификатор
Издавач: Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 56 br. 1 str. 75-86
DOI: 10.2298/JAS1101075S
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/188387340#izum.si
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2558
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/522871
Пројекат: Unapređenje proizvodnih kapaciteta šarana (Cyprinus carpio L) programima ishrane i selekcije (RS-31075)
М-категорија: 
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису

3
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца