Резултати

еНаука >  Резултати >  Critical factors for risk reduction in the Serbian agri-food sector
Назив: Critical factors for risk reduction in the Serbian agri-food sector
Аутори: Mihailović, Branko  ; Vuković, Predrag  
Година: 2017
Публикација: Risk in the food economy – theory and practice
Издавач: Institute of Agricultural and Food Economics - National Research Institute, Warsaw
Тип резултата: Поглавље у монографији
ISBN: 978-83-7658-681-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 207-229
WoS-ID: 000473718500016
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/522933
http://repository.iep.bg.ac.rs/251/
URL: https://www.ierigz.waw.pl/publikacje/publikacje-programu-wieloletniego-2015-2019/20923,11,3,0,nr-491-risk-in-the-food-economy-theory-and-practice.html
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.