Резултати

еНаука >  Резултати >  Kinetics of blackberry and raspberry seed oils oxidation by DSC
Назив: Kinetics of blackberry and raspberry seed oils oxidation by DSC
Аутори: Micić, Darko M.  ; Ostojić, Sanja B.  ; Simonovic, Mladen B.  ; Krstić, Gordana B.  ; Pezo, Lato  ; Simonovic, Branislav R.  
Година: 2015
Публикација: Thermochimica Acta
ISSN: 0040-6031 Thermochimica Acta Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Science Bv, Amsterdam
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 601 str. 39-44
DOI: 10.1016/j.tca.2014.12.018
WoS-ID: 000349508000006
Scopus-ID: 2-s2.0-84919934850
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1658
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/525586
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/436
Пројекат: Uticaj sorte i uslova gajenja na sadržaj bioaktivnih komponenti jagodastog i koštičavog voća i dobijanje biološki vrednih proizvoda poboljšanim i novim tehnologijama (RS-31093)
Osmotska dehidratacija hrane - energetski i ekološki aspekti održive proizvodnje (RS-31055)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

52
SCOPUSTM
37
OpenCitations
47
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.