Резултати

еНаука >  Резултати >  Possibilities of utilization of the leftover bread
Назив: Possibilities of utilization of the leftover bread
Аутори: Nježić, Zvonko  ; Živković, Jasmina ; Cvetković, Biljana  
Година: 2010
Публикација: Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly
ISSN: 1451-9372 Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly / CICEQ Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 16 br. 4 str. 399-403
DOI: 10.2298/ciceq100325039n
WoS-ID: 000285947500012
Scopus-ID: 2-s2.0-78649822278
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/528213
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

7
SCOPUSTM
5
OpenCitations
7
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.