Резултати

еНаука >  Резултати >  Impact of different sugar and cocoa powder particle sizes on crystallization of fat used for the production of confectionery products: Particle size distribution influences fat crystallization
Назив: Impact of different sugar and cocoa powder particle sizes on crystallization of fat used for the production of confectionery products: Particle size distribution influences fat crystallization
Аутори: Kalic, Marina  ; Krstonošić, Veljko  ; Hadnađev, Miroslav  ; Gregersen, Sandra Beyer; Jovanovic Ljeskovic, Natasa  ; Wiking, Lars
Година: 2018
Публикација: Journal of Food Processing and Preservation
ISSN: 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 42 br. 12 str. e13848-e13848
DOI: 10.1111/jfpp.13848
WoS-ID: 000461762400020
Scopus-ID: 2-s2.0-85057111708
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=131174&source=eNauka&language=en
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=131124&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/529401
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

13
SCOPUSTM
9
OpenCitations
12
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.