Резултати
еНаука >
Резултати >
In vitro investigation of antioxidant properties of apple and black chokeberry wines
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | In vitro investigation of antioxidant properties of apple and black chokeberry wines | Аутори: | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | FIP 2017 : Pharmacy and Pharmaceutical Science World Congress : Book of abstracts | Издавач: | Seoul, Republic of Korea : FIP-Interenational Pharmaceutical Federation | Тип резултата: | Конференцијски рад | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/531236 | URL: | https://www.fip.org/abstracts?page=abstracts&action=item&item=19022 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.