Резултати

еНаука >  Резултати >  Toxic and essential elements in soft wheat grain cultivated in Serbia
Назив: Toxic and essential elements in soft wheat grain cultivated in Serbia
Аутори: Skrbic, B ; Čupić, Svetlana D.
Година: 2005
Публикација: European Food Research and Technology
ISSN: 1438-2377 European Food Research and Technology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 221 br. 3-4 str. 361-366
DOI: 10.1007/s00217-005-1179-3
WoS-ID: 000231312300022
Scopus-ID: 2-s2.0-23944524874
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/533358
https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/2917
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/9967
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/1027054517#izum.si
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

32
SCOPUSTM
17
OpenCitations
30
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.