Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparison of microwave-assisted hydrodistillation and hydrodistillation in isolation of winter savory (Satureja montana L.) essential oil
Назив: Comparison of microwave-assisted hydrodistillation and hydrodistillation in isolation of winter savory (Satureja montana L.) essential oil
Аутори: Vladić, Jelena  ; Savić, D.; Pavlić, Branimir  ; Vidović, Senka  ; Cvejin, Aleksandra  ; Zeković, Zoran  
Година: 2015
Публикација: Fourth international conference sustainable postharvest and food technologies-INOPTEP 2015
Издавач: Novi Sad: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-333-9 Претражи идентификатор
Колација: str. 426-426
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/533833
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.