Резултати

еНаука >  Резултати >  Phenolic antioxidants of Black Burgundy Vitis vinifera L. grape and its by-products
Назив: Phenolic antioxidants of Black Burgundy Vitis vinifera L. grape and its by-products
Аутори: S.Djekic; Radovanović, Blaga ; Radovanović, Vladimir 
Година: 2014
Публикација: Cyta - Journal of Food
ISSN: 1947-6345 CyTA: Journal of Food Претражи идентификатор
Издавач: Taylor & Francis
Тип резултата: Научни чланак
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/536881
URL: https://www.tandfonline.com
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.