Резултати

еНаука >  Резултати >  Content of Total Phenolics, Flavan-3-Ols and Proanthocyanidins, Oxidative Stability and Antioxidant Capacity of Chocolate During Storage
Назив: Content of Total Phenolics, Flavan-3-Ols and Proanthocyanidins, Oxidative Stability and Antioxidant Capacity of Chocolate During Storage
Аутори: Lalicic-Petronijevic, Jovanka  ; Komes, Drazenka; Gorjanović, Stanislava  ; Belscak-Cvitanovic, Ana; Pezo, Lato  ; Pastor, Ferenc  ; Ostojić, Sanja B.  ; Popov-Raljic, Jovanka  ; Sužnjević, Desanka
Година: 2016
Публикација: Food Technology and Biotechnology
ISSN: 1330-9862 Food Technology and Biotechnology Претражи идентификатор
Издавач: Faculty Food Technology Biotechnology, Zagreb
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 54 br. 1 str. 13-20
DOI: 10.17113/ftb.54.01.16.4014
WoS-ID: 000374275500003
Scopus-ID: 2-s2.0-84964883998
PMID: 27904388
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/540164
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/493
http://public.carnet.hr/ftbrfd/
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1919
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4194
http://ezaposleni.singidunum.ac.rs/rest/sciNaucniRezultati/oai/record/2/7484
URL: http://public.carnet.hr/ftbrfd/
Пројекат: Uticaj sorte i uslova gajenja na sadržaj bioaktivnih komponenti jagodastog i koštičavog voća i dobijanje biološki vrednih proizvoda poboljšanim i novim tehnologijama (RS-31093)
Osmotska dehidratacija hrane - energetski i ekološki aspekti održive proizvodnje (RS-31055)
Modifikacije antioksidativnog metabolizma biljaka sa ciljem povećanja tolerancije na abiotski stres i identifikacija novih biomarkera sa primenom u remedijaciji i monitoringu degradiranih staništa (RS-43010)
Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

23
SCOPUSTM
7
PubMed CentralTM
17
OpenCitations
19
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца