Назив: | Content of Total Phenolics, Flavan-3-Ols and Proanthocyanidins, Oxidative Stability and Antioxidant Capacity of Chocolate During Storage |
Аутори: | Lalicic-Petronijevic, Jovanka ; Komes, Drazenka; Gorjanović, Stanislava ; Belscak-Cvitanovic, Ana; Pezo, Lato ; Pastor, Ferenc ; Ostojić, Sanja B. ; Popov-Raljic, Jovanka ; Sužnjević, Desanka |
Година: | 2016 |
Публикација: | Food Technology and Biotechnology |
ISSN: | 1330-9862 Food Technology and Biotechnology Претражи идентификатор |
Издавач: | Faculty Food Technology Biotechnology, Zagreb |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 54 br. 1 str. 13-20 |
DOI: | 10.17113/ftb.54.01.16.4014 |
WoS-ID: | 000374275500003 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-84964883998 |
PMID: | 27904388 |
URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/540164 https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/493 http://public.carnet.hr/ftbrfd/ https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1919 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4194 http://ezaposleni.singidunum.ac.rs/rest/sciNaucniRezultati/oai/record/2/7484 |
URL: | http://public.carnet.hr/ftbrfd/ |
Пројекат: | Uticaj sorte i uslova gajenja na sadržaj bioaktivnih komponenti jagodastog i koštičavog voća i dobijanje biološki vrednih proizvoda poboljšanim i novim tehnologijama (RS-31093) Osmotska dehidratacija hrane - energetski i ekološki aspekti održive proizvodnje (RS-31055) Modifikacije antioksidativnog metabolizma biljaka sa ciljem povećanja tolerancije na abiotski stres i identifikacija novih biomarkera sa primenom u remedijaciji i monitoringu degradiranih staništa (RS-43010) Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010) |
М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |