Резултати
еНаука >
Резултати >
Activity and stability of soluble and immobilized alpha-glucosidase from baker's yeast in cosolvent systems

Назив: | Activity and stability of soluble and immobilized alpha-glucosidase from baker's yeast in cosolvent systems | Аутори: | Prodanović, Radivoje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2006 | Публикација: | Biocatalysis and Biotransformation | ISSN: | 1024-2422![]() ![]() |
Издавач: | Taylor & Francis Ltd, Abingdon | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 24 br. 3 str. 195-200 | DOI: | 10.1080/10242420600655903 | WoS-ID: | 000239382800003 | Scopus-ID: | 2-s2.0-33748340626 | URI: | http://rimsi.imsi.bg.ac.rs/handle/123456789/150 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/1026592181#izum.si https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/791 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/541642 |
М-категорија: | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |

SCOPUSTM

OpenCitations

WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.