Резултати

еНаука >  Резултати >  Development and Validation of a Tlc Method for the Analysis of Synthetic Food-Stuff Dyes
Назив: Development and Validation of a Tlc Method for the Analysis of Synthetic Food-Stuff Dyes
Аутори: Vlajkovic, Jelena; Andrić, Filip  ; Ristivojević, Petar  ; Radoičić, Aleksandra  ; Tešić, Živoslav Lj. ; Milojković-Opsenica, Dušanka  
Година: 2013
Публикација: Journal of Liquid Chromatography and Related Technologies
ISSN: 1082-6076 Journal of Liquid Chromatography and Related Technologies Претражи идентификатор
Издавач: Taylor & Francis Inc, Philadelphia
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 36 br. 17 str. 2476-2488
DOI: 10.1080/10826076.2013.790771
WoS-ID: 000321812900012
Scopus-ID: 2-s2.0-84880338169
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1374
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/541675
Пројекат: Korelacija strukture i osobina prirodnih i sintetičkih molekula i njihovih kompleksa sa metalima (RS-172017)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

13
SCOPUSTM
9
OpenCitations
9
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.