Резултати

еНаука >  Резултати >  An insight into chemical composition and bioactivity of 'Prokupac' red wine
Назив: An insight into chemical composition and bioactivity of 'Prokupac' red wine
Аутори: Lakicević, Svetlana H.; Popović-Djordjević, Jelena  ; Pejin, Boris  ; Djordjević, Aleksandra S.  ; Matijašević, Saša  ; Lazić, Miodrag L. 
Година: 2020
Публикација: Natural Product Research
ISSN: 1478-6419 Natural Product Research Претражи идентификатор
Издавач: Taylor & Francis Ltd, Abingdon
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 34 br. 11 str. 1542-1546
DOI: 10.1080/14786419.2018.1516219
WoS-ID: 000537912800007
Scopus-ID: 2-s2.0-85057325368
PMID: 30445879
URI: http://rimsi.imsi.bg.ac.rs/handle/123456789/1315
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/541736
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5382
Пројекат: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
Bioaktivni prirodni proizvodi samoniklih, gajenih i jestivih biljaka: određivanje struktura i aktivnosti (RS-172053)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

6
SCOPUSTM
5
OpenCitations
6
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.